Kulcs nélkül. Gond nélkül. Kültéri használatra is.

Biztonságos, innovatív, egyszerű és sokoldalú: Az ABUS lakatcsaládjának legújabb terméke egy kézzel, ujjlenyomattal is működtethető, két oldalas reteszeléssel rendelkezik és időjárásálló. Ideális sportolóknak, családoknak, szerelőknek, szomszédoknak.

ABUS Touch™ – Miért előnyös Önnek?

CSAK ÉRINTSE MEG ÉS A LAKAT KINYÍLIK:

... méghozzá 360 fokos szögben és bármilyen pozícióból!

Ismerős a helyzet, hogy a fészer- vagy pinceajtókon nem lehet pontosan 90 fokos szögben felakasztani a lakatot, még akkor sem, ha van rajta lakatpánt. A számkombinációkat így nagyon nehéz beállítani, vagy a kulcsot így rendkívül nehéz behelyezni a zárba és elfordítani.

Az ABUS Touch használatával ez már a múlté! Csak tegye rá az ujját felülről, alulról, jobbról, balról, vagy ahogy Önnek tetszik, bármilyen szögből és a lakat kinyílik.

2 ADMIN ÉS ÖSSZESEN 20 UJJ

Kétszer mind a tíz ujj, ötször négy vagy tízszer kettő. Bonyolultan hangzik? Éppen ellenkezőleg! A zárhoz mindig két admin van regisztrálva az ujjlenyomat-érzékelővel. Az első két bejegyzendő ujjlenyomat az adminisztrátoroké. Ezután legfeljebb 18 további ujj tanítható be. Összesen legfeljebb 20 felhasználó tárolható.

MINDEN IDŐJÁRÁSI KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT JÓL MŰKÖDIK

Akár heves esőben, akár poros építkezésen, az ABUS Touch™ 57 még tartósabb és biztonságosabb az IP 66 és IP 68 minősítéseknek köszönhetően. Így a lakat egyrészt porálló, másrészt a belső alkatrészek biztonságosan védve vannak a szennyeződésektől és a nedvességtől. Továbbá ellenáll a heves esőnek vagy a kerti slagból érkező vízsugárnak. Annak ellenére, hogy elemmel működik a lakat vízbe is eshet anélkül, hogy funkciója károsodna. Könnyű takarítani. Figyelem: Az ujjlenyomat-érzékelő nem ismeri fel az ujjlenyomatokat víz alatt.